ZajcKlub kartica
Što je darovna/prepaid kartica ZajcKlub?
- 2u1 kartica
- DAROVNA kartica je savršen poklon za rođendan, Božić, godišnjicu braka…
- Nakon što sredstva potrošite na predstave, izložbe, radionice ili suvenire Zajca, istu možete nadopuniti sredstvima te ih i dalje koristiti za kupovinu u Zajcu
- Na taj način darovna kartica postaje PREPAID kartica te zamjenjuje gotovi novac
- Izvrstan je odabir za roditelje i njihovu djecu kojima omogućavaju pristup kulturnom sadržaju na moderan i njima zanimljiv način uz učinkovitu kontrolu troškova jer na računu imate sredstava upravo onoliko koliko planirate potrošiti.

Kako dobiti ZajcKlub darovnu ili prepaid karticu?
Na blagajni Kazališta ili prijavom na web portalu hnk-zajc.mojekarte.hr. Uplatite početni iznos novca na svoju karticu ili virtualni online račun na jedan od omogućenih načina – gotovinom, karticom ili putem svoje online banke. Svoju prvu kupnju ZajcKlub karticom moći ćete obaviti odmah nakon uplate iznosa. Nakon kupovine ZajcKlub kartice dobit ćete broj svoje kartice i PIN za pristup sredstvima. Online usluga vam omogućuje promjenu PIN-a u bilo kojem trenutku.

Kako nadopunjujete svoju ZajcKlub karticu?
Za nadoplatu darovne kartice dođite do blagajne Kazališta ili idite na portalu hnk-zajc.mojekarte.hr na Moj račun ili na Darovna / Prepaid kartica, kliknite na kreditnu karticu s desne strane. Unesite broj svoje ZajcKlub kartice i PIN kod, a zatim se prijavite i nadopunite karticu bilo kojim iznosom. Minimalan iznos uplate na darovnu/prepaid ZajcKlub karticu je 15,00 eur.

Kako kupujete s ZajcKlub karticom?
Očitanjem kartice na blagajni Kazališta umanjuje vam se iznos „deponiranih“ sredstava na kartici za vrijednost predstave/robe/usluge koji kupujete. Prijavite se na web portal hnk-zajc.mojekarte.hr i odaberite željeni događaj. Na stranici za plaćanje odaberite opciju ZajcKlub kartica.

Što je sa sigurnošću?
Vaši novci na vašoj kartici i/ili online računu potpuno su sigurni i možete im pristupiti i koristiti ih samo vi i svi oni kojima ste povjerili PIN za pristup. Trenutačni status svog stanja na kartici / računu i kronologiju njegovog korištenja možete provjeriti u bilo kojem trenutku putem online usluge.

Opći uvjeti korištenja darovne/prepaid kartice
Kartica ZajcKlub (darovna kartica, prepaid kartica) izdaje se u fizičkom i virtualnom obliku. Korisnici na karticu mogu uplatiti bilo koju vrijednost koju mogu koristiti za sve kupnje u HNK Ivan pl. Zajc Rijeka na prodajnom mjestu – blagajni i na web portalu hnk-zajc.mojekarte.hr. Korisnik može provjeriti stanje na kartici u Moj račun ili na Darovna/Prepaid kartica. Valjanost Zajc Klub kartice je godinu dana od datuma kupnje ili posljednjeg dopunjavanja. U slučaju da Zajc Klub kartica nije korištena 1 godinu, valjanost kartice prestaje. Korisnik ima mogućnost zatražiti povrat novca tijekom valjanosti kartice. Povrat se vrši na transakcijski račun vlasnika kartice. Za povrat iznosa potrebno je dostaviti: kontakt podatke vlasnika kartice, broj kartice, PIN kod kartice i broj bankovnog računa na e-mail [email protected].
HNK Ivana pl. Zajca ne vrši povrat sredstava za izgubljene ili ukradene kartice.